Privacy

Direct inzicht in privacy en security!

Wil je inzicht in privacy en dataveiligheid? Wil je weten of je voldoet aan de privacywet (AVG)?                             Of wil je zorgen voor dataveiligheid? En weet je niet waar je moet beginnen? Dan heeft Fris                            Inzicht oplossingen om te voldoen aan de privacywet en te zorgen voor dataveiligheid.  

Fris Inzicht heeft op het gebied van privacy en security de volgende oplossingen:

  • Privacy en Security Scan
  • Register verwerkingen
  • Register en stappenplan datalekken
  • Privacyverklaringen
  • Verwerkersovereenkomsten
  • Geheimhoudingsverklaringen personeel
  • Handboek privacy
  • Workshops en trainingen
  • Externe Functionaris Gegevensbescherming

Fris Inzicht is lid van het Nederlands Genootschap Functionarissen voor Gegevensbescherming (NGFG).

Op het gebied van privacy werkt Fris Inzicht samen met Juriste Punt

foto: Sylvia Punt en Ingrid Masselink-Hogervorst

Het begint bij een Privacy en Security Scan. Hiermee krijg je direct inzicht in je actiepunten om te voldoen aan de privacywet (AVG). Aan de hand van deze Privacy en Security Scan weet je direct wat je te doen staat om te zorgen voor dataveiligheid en privacy. Met een praktische plan van aanpak heb je overzicht in de actiepunten.

Het is tevens mogelijk om een privacyverklaring, verwerkersovereenkomst, een verwerkingsregister, datalekregister of een geheimhoudingsverklaring op maat te laten maken.

Heb je een Data Protection Impact Assessment (DPIA) nodig? Dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Daarbij is het mogelijk om in de rol van Functionaris voor de Gegevensbescherming (FG) of een Data Protection Officer (DPO) je bedrijf of organisatie te ondersteunen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Of wil je de bewustwording van privacy en dataveiligheid binnen je organisatie te vergroten? Dan kan!          Het is mogelijk een incomanytraining Privacy & Dataveiligheid voor medewerkers aan te vragen. 

Trainingen en opleidingen

Training ‘Privacy & Dataveiligheid’

Is data het nieuwe goud? In ieder geval blijkt onze informatie interessant te zijn voor criminelen, zeker gezien de enorme toename van internetcriminaliteit. Dus de vraag is niet óf je organisatie te maken krijgt met internetcriminaliteit. De vraag is wanneer…

Tijdens de training ‘Privacy & Dataveiligheid’ ga je direct aan de slag met het beschermen van jouw data met behulp van de privacywet (AVG). Aan de hand van praktijkvoorbeelden krijg je inzicht en direct tips & tools. 

Naast technische maatregelen, zoals antivirus software, firewalls, worden  ook organisatorische maatregelen doorgenomen. Daarbij is het van belang de belangrijkste schakel in de beveiliging van gegevens te informeren: de mens.

Je zorgt direct voor bewustwording van privacy & security. En je verkrijgt  de juiste bescherming van je data. Je weet wat je moet doen om te werken conform de privacywet.  

Tijdens deze interactieve training krijg je direct inzicht in privacy en dataveiligheid. Je weet wat de meest voorkomende vormen van cybercriminaliteit zijn en krijg je informatie over termen als  privacywet (AVG), cyberveiligheid. Ook wordt de meldplicht datalekken doorgenomen. Daarbij krijg je praktische tips & tools voor je dagelijkse werkzaamheden om te voldoen aan privacy en dataveiligheid!

Programma training ‘Privacy & Dataveiligheid’

Deel 1 Introductie
– Heb je niets te verbergen? Toch ben je interessant, waarom?
– Wat is internetcriminaliteit – welke vormen zijn er?

– Praktische casus

Deel 2 Dataveiligheid & privacy
– Hoe zorg je voor dataveiligheid?
– Hoe kan de privacywet (AVG) je helpen?
– Praktische casus

Deel 3 Datalekken
– Wat doe je als gegevens ‘op straat’ liggen?
– Wat is de meldplicht datalekken?

– Kennistest datalekken
– Tips & tools

Deze training duurt maximaal drie uur en wordt op maat en op locatie of incompany gegeven. 

Opleiding

Samen met Inholland Academy traint Fris Inzicht ondernemers, medewerkers of andere professionals door middel van de nieuwe praktijkgerichte post-hbo opleiding Security en Privacy. In slechts drie maanden tijd leer je alles over de praktische aanpak van de privacywet en zorg je direct voor dataveiligheid en security.  Kijk voor meer informatie op: www.inholland.nl/academy.

Wil je meer informatie? Stuur een bericht!

[contact-form-7 id=”29″ title=”Contactformulier 1″]
Klik hier om meer te weten over onze privacyverklaring.