– Verandermanagement

Met focus succesvol veranderen

Door de juiste medewerkers te betrekken bij de verandering is het enthousiasme hiervoor niet bij dezelfde groep collega’s blijven hangen. Door deze aanpak is de verandering succesvol doorgevoerd.

Met mijn praktische en gestructureerde aanpak zorg ik ervoor dat de gewenste verandering in de gewenste banen wordt geleid. Deze aanpak gebaseerd op een sociale netwerk analyse zorgt voor nieuwe inzichten in de organisatie. Deze focus maakt het mogelijk dat de juiste medewerkers actief worden betrokken in het proces. Door deze aanpak ontstaat er enthousiasme en daadwerkelijk draagvlak bij álle medewerkers.  

Hierdoor stel ik de organisatie én de medewerkers centraal. En wordt iedereen binnen de organisatie zich bewust van hun rol in het geheel en het belang van goede samenwerking en communicatie. Zo realiseer ik een blijvende verandering in het denken binnen de (project)organisatie. En zorg ik voor een effectieve veranderaanpak op maat waarbij ik de collega’s uit het (management)team en sleutelfiguren betrek.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek! [contact-form-7 id=”29″ title=”Contactformulier 1″]

Klik hier voor onze privacyverklaring