– Risk Scan

Succesvol een bedrijf kopen of overnemen!

Om de waarde te bepalen, valkuilen te vermijden of jouw onderhandelingspositie te versterken is een Risk Scan zeker aan te bevelen bij de koop of verkoop van het bedrijf.

Gerda Nobel RV, Overname & Opvolging Regisseur.

 
Om een bedrijf succesvol te kopen of over te nemen is het van belang om van te voren te weten waar je op moet letten. Net als bij de koop van een woonhuis kijk je niet alleen naar de financiering en rente, maar ook naar de locatie en de buurt. En je wilt ook weten of er eventuele verborgen gebreken zijn of dat er sprake is van achterstallig onderhoud. Deze informatie is handig voor de onderhandelingen want het gaat natuurlijk om de prijs. En daarvoor schakel je specialisten in.

Zo is het ook bij de koop of het overnemen van een bedrijf. Kortom, wil je een goede waarde, valkuilen vermijden en jouw onderhandelingspositie versterken? Dan is een Risk Scan iets voor jou!

In deze Risk Scan worden de zaken die essentieel zijn voor de bedrijfsvoering geanalyseerd. Denk hierbij aan personeel, aansprakelijkheid, veiligheid en eigendommen. Door deze Risk Scan krijg je inzicht in de meest relevante risico’s die de bedrijfscontinuïteit kunnen bedreigen. De Risk Scan bevat tevens een plan van aanpak. Hierdoor kun je je doelen behalen, de risico’s beheersen, de bedrijfscontinuïteit verbeteren en je onderhandelingspositie versterken.  

Ben je benieuwd naar de Risk Scan? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.[contact-form-7 id=”29″ title=”Contactformulier 1″]

Klik hier voor onze privacyverklaring.

NIEUW

Wil je een bedrijf succesvol overnemen? Kom dan naar de workshop ‘De succesvolle overname’! 

Om je goed voor te bereiden op de overname geef ik samen met Gerda Nobel RV, de Overname- en Opvolgingsregisseur (OORegisseur) voor een select gezelschap van maximaal 10 personen de workshop
‘De succesvolle overname’.

Tijdens deze workshop krijg je niet alleen inzicht in het overnameproces maar ook in de waarde van een bedrijf, risico’s en valkuilen. En hoe je die valkuilen kunt vermijden en de risico’s kunt gebruiken voor een betere onderhandelingspositie. Na afloop van de workshop wordt er een overname-scangesprek met jou gepland waarbij jouw overnameplannen worden doorgenomen.

Wil jij een bedrijf succesvol overnemen dan is deze workshop, inclusief het overname-scangesprek, een must!

Wanneer?
De workshops worden regelmatig georganiseerd, neem contact op voor de eerstvolgende datum.

Waar?
Deze workshop wordt gehouden in ‘Het Heerehuys’ te Heerhugowaard.

Aanmelden
Graag aanmelden via de website van Gerda Nobel RV (OORegisseur): https://www.ooregisseur.nl/.